Köszöntő

Köszöntünk a Aszód-Galgamácsa-Vácrátót-Vác vasútvonal emlékoldalán.

Ideiglenesen ismét működik a vonal

2019. április 1-től május 12-ig a korábbi 77-es vonal is besegít a személyszállításba a 78-as vonal felújításakor.
Április 1-jétől május 12-ig Aszód és Galgamácsa között nem közlekednek a vonatok, helyettük vonatpótló buszok szállítják az utasokat. Aszód helyett viszont a 2009. decemberi menetrendváltástól szünetelő személyforgalmú Galgamácsa–Vácrátót vonalszakaszon (77-es vonal) ismét közlekednek majd a személyvonatok.
Április 1-jétől a meghirdetett vágányzári menetrendhez képest a Balassagyarmatról Vácrátótra induló vonat 5 óra 26 helyett 5 órakor, a Vácrátótról 5 óra 20-kor induló vonat Galgamácsáról 5 óra 56 perc helyett 6 óra 10-kor indul tovább Balassagyarmatra. A Galgamácsa–Aszód  viszonylatú busz Galgamácsáról 6 óra 36 helyett 6 óra 13-kor indul, megfelelő csatlakozást biztosítva az Aszódról Pécel felé 6 óra 35-kor induló pótlóbuszhoz, így az utasok korábban érkezhetnek Budapestre.
Ebben az időszakban a MÁV-Start naponta oda-vissza öt-öt vonatnál (vácrátóti útvonal-hosszabbítással, kerülő útirányon egyéb, alternatív csatlakozásokkal) nyújt eljutási lehetőséget a Galgamácsa–Vácrátót–Budapest-Nyugati pályaudvar, illetve a Galgamácsa–Vácrátót–Vác–Budapest-Nyugati pályaudvar útvonalon. A Vácrátót és Galgamácsa állomások közti szakaszon nem állnak meg a vonatok.

Ismét jár vonat Vácrátót és Galgamácsa között




Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések